Gastenboek

  Naam

  E-mail adres

  Bericht

  Dit adres is aan te bevelen gezien goede afspraak mogelijkheden en vakmanschap
  Ik ben zeer tevreden zowel met de financiele afhandeling en het plaatsen op korte termijn van een goede prothese

  j.h.van Hengel

  Na enig twijfelen ben ik aan implantaten begonnen,fantastisch en geen centje pijn.
  Mijnheer de Korte heeft een prachtig en heel natuurlijk gebit gemaakt.
  Kan het iedereen aanraden.

  Groet Agnes Gorter

   

  Dhr. en Mevr. Heida

  We zijn goed geholpen aan een nieuw gebitĀ  en als je terug kwam omdat het nog niet goed was werd je prima geholpen en goede service

  Mevrouw Buskermolen

  Ik ben weer heel happy met mijn nieuwe gebit het zit weer als gegoten,heel erg bedankt,

  Dhr. M. Meerwijk

  Ik ben voor de 2e keer voor een nieuwe prothese naar de praktijk van Frank de Kort geweest en ben er naar alle tevredenheid geholpen,ik zou iedereen deze praktijk aanbevelen deze man is een vakman geweldig. Gr. m.meerwijk

  Mevr. G. de Groot

  Ik had via de tandarts een prothese laten maken, een jaar geprobeerd om er aan te wennen en toen via mijn buurvrouw het adres van dhr. de Kort gekregen. De behandelingen waren uitgebreider en hij deed alles zelf, wat ben ik blij met het resultaat.

  Mevr. F. Perin

  Dank voor de goede behandeling en …. resultaat.

  Mevr. V. Juliana

  Ik ben echt zeer tevreden over tandarts en zijn lieve tandartsassistente echt lieve aardige mensen! Ja ik ben blij met mijn implantaten resultaat met een prachtige glimlach!!! Heel heel veel dank. God bless you.

  Dhr. L.J. van Schip

  Op aanraden van de Heer de Kort ben ik overgegaan op een gebit gedragen door inplantaten. Over mijn vorige gebit was ik uiterst tevreden maar mijn onderkaak was te veel geslonken om het op de oude manier to doen, dus over mijn angst heen aan de inplantaten. Ongelooflijk wat een plezier, geen kruimels onder mijn gebit meer, het zit vast als een huis. Dit had ik veel eerder moeten doen. Geen zere plekjes, alles probleemloos kunnen eten. Heel veel dank voor het eerlijke advies en de vriendelijke / vakkundige behandeling. L.J. van Schip

  Mevr. de Vries

  Mijn schoonzus heeft mij geadviseerd om naar u toe te gaan voor een nieuwe prothese. Wat een prettige behandeling, veel uitgebreider dan tijdens mijn vorige gebit. Ook het resultaat is prachtig en het past prima, ik ben er erg blij mee! Ook ik zal mijn kenissen adviseren naar u toe te gaan voor een nieuwe prothese, vriendelijke groeten mevrouw de Vries.

  Annelies

  Twee weken geleden mijn nieuwe prothese gekregen, in het begin wel even wennen maar nu gaat alles steeds beter en GEEN PIJN meer. Meneer de Kort bedankt voor de prettige behandeling.

  Cees

  Na een periode van veel plakmiddelen om mijn kunstgebit op zijn plaats te houden had ik besloten om me te laten informeren over implantaten, zo kwam ik bij de tandprotheticus de Kort. Hij gaf me een uitgebreide info over de mogelijkheden. Ik ben voor de behandeling in een dag gegaan waarbij de implantaten en de nieuwe boven en onderprothese in een dag geplaatst worden. Na de uitgebreide voorbereiding viel de behandeling achteraf best mee en het resultaat is echt geweldig, een vastzittende prothese, eindelijk eens een maaltijd af maken zonder op te hoeven staan om de prothese af te spoelen. Het uiterlijk is ook mooi en komt heel natuurlijk over ik kan weer praten en lachen zonder dat ik denk dat men ziet dat ik een prothese heb. Ik had het veel eerder moeten doen dat had een hoop ellende gescheeld.

  Lees meer